facebook

“Вибори ще не закінчилися”: Трамп прокоментував перемогу Байдена

“Вибори ще не закінчилися”: Трамп прокоментував перемогу Байдена

Трамп має намір відстоювати свою позицію в суді. 

Кандидат в президенти США Дональд Трамп заявив, що попри те, що Джо Байден здобув лідерство, вибори ще не закінчилися. Трамп має намір відстоювати свої позиції за результатами голосування в суді.

Про це Дональд Трамп заявив 7 листопада.

Трамп стверджує, що Байдена офіційно не затверджено переможцем в жодному зі штатів. Крім того, він переконує, що не ЗМІ вирішують, кого офіційно обрано президентом, а законні голоси.

Від понеділка, 9 листопада, за словами Трампа, його штаб звернеться в суди, “щоб забезпечити повне дотримання виборчого законодавства та законного переможця”.

“Простий факт, що ці вибори далеко не закінчені. Джо Байден не був визнаний переможцем жодної у будь-якому дуже суперечливому штаті, у яких мають бути обов’язкові перерахунки. Американський народ” має право на чесні вибори: це означає підрахунок усіх законних виборчих бюлетенів і не врахування незаконних виборчих бюлетенів. Я не заспокоюся, доки американський народ не отримає чесного підрахунку голосів, якого вони заслуговують, і чого вимагає демократія”, – висловився Трамп.

Нагадаємо, Fox News і CNN повідомили, що кандидат від демократів, ексвіцепрезидент Джо Байден перемагає у Пенсильванії і набирає необхідні голоси для обрання президентом США.

Джерело.

Close