facebook

Комаровський назвав три універсальні правила здоров’я: що слід знати

Євген Комаровський – дитячий лікар, кандидат медичних наук, автор 15 книг про здоров’я дітей, телеведучий програми «Школа доктора Комаровського».


Як передає НАРОДНА ПРАВДА, Євген Комаровський прийняв виклик журналістів ICTV, і в рамках проекту «55 за 5» відповів на 55 питань за 5 хвилин. – Останнім часом навколо вакцинації великі суперечки. Як вважаєте ви – вакцинувати чи невакцинувати?

– Так, вакцинувати! – Вакцини в Україні можна назвати якісними?
– Вакцини бувають різними. Більшість сертифіковані ВООЗ, а значить – якісні. – Хто несе відповідальність за негативні наслідки вакцинації?
– У нас – ніхто. Взагалі. Тому що у нас в принципі системи відповідальності в медицині немає. – Якось ви сказали: «Діти повинні йти в школу в 10 років, а закінчувати її в 11». Що не так з українськими школами?

– Українські школи нікому не потрібні – ні вчителям, ні батькам. Ви хоч раз чули, щоб наш президент сказав слово «школа»? Тому у нас і проблеми зі школами, адже вони поза увагою державних мужів, їм це не цікаво. А ви на них розраховували. І це ваша страшна помилка. – Який відсоток продукції в аптеках – підробки?
– Мінімум 50%, а швидше за все – набагато більше – до 80%. – Три універсальні правила, щоб бути здоровим?
– не змушувати себе робити те, чого не хочеться, посміхатися і не бачити негатив.

Джерело.

Close