facebook

Оля Полякова і санлікар Ляшко поскандалили в прямому ефірі (відео)

Причиною сварки став концерт Олі в Харкові.

Українська співачка Оля Полякова і головний санітарний лікар Віктор Ляшко поскандалили в прямому ефірі телеканалу “Україна 24”.

Причиною сварки став карантин в Україні. Нагадаємо, що нещодавно в Харкові відгримів концерт Полякової, незважаючи на введення в країні карантину. Після концерту поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення правил карантину.

У прямому ефірі Оля сказала, що питання введення локдауна вимагає серйозного діалогу, бо різним сферам потрібно якось виживати.

“Те, як ви там кулуарно приймаєте рішення, і вважаєте це досягненнями – це смішно… що ви можете запропонувати нам – артистам, музикантам, авторам – щоб ми знову запаслися терпінням і закрили очі на бездумну політику по відношенню до себе? Скажіть: давайте зустрінемося, обговоримо все ініціативною групою. Ми вже зустрічалися ще у вересні – і нічого. Тільки хейт, звинувачення, скандали і так далі. Якщо локдаун – то давайте компенсації, або хоча б розуміння, як ми вийдемо з кризи і компенсуємо втрати”, – заявила Полякова.

У відповідь на це Ляшко сказав, що перед концертом у Харкові зустрічався з Поляковою. Вони домовилися про те, що заповненість залу буде 50%, і всі глядачі будуть дотримуватися масочного режиму і дистанції. Але так не сталося.

“Ми пішли назустріч вам… ми прийняли рішення про 50% заповненість залу, про те, що Ви особисто, виступаючи на сцені, будете просити всіх глядачів одягати маску, дотримуватися дистанції… після цього через два тижні з’явився Харків (концерт у Харкові – УНІАН), де почалася ця ситуація…” – сказав головний санлікар.

За словами Олі, вона не контролювала ситуацію з концертом. Таку поведінку Ляшка вона назвала “висмикуванням і маніпуляцією”. Більш того, вона сказала, що концерт був і зовсім не її.

 

Джерело.

Close