facebook

Виготовляв і розповсюджував порно: у Житомирі викрили чоловіка у розбещенні неповнолітніх

Правоохоронці викрили 36-річного жителя Житомира у збочених діях відносно дітей. Його підозрюють у причетності до виготовлення та розповсюдження в соцмережі фото та відео порнографічного характеру, а також розбещення неповнолітніх.


Про це у п’ятницю, 20 листопада, повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

Так, слідчі встановили, що чоловік за допомогою мобільного телефону виготовляв фото та відеоматеріали порнографічного характеру за своєї участі.

“Ці матеріали через фейкові анонімні акаунти він розповсюджував серед малолітніх дівчат, з якими знайомився у соціальних мережах. Окрім того, чоловік під час спілкування з дітьми спонукав їх до знімання та надсилання йому у відповідь відео та фотоматеріалів аналогічного змісту”, – йдеться в повідомленні.

20 листопада правоохоронці провели за місцем проживання фігуранта санкціонований обшук, в ході якого виявили та вилучили докази, які підтверджують причетність чоловіка до вчинення злочинів.

Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні понад десятка епізодів кримінальних правопорушень, передбачених ч.ч. 2,3 ст. 301 КК України (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) та ще один епізод – за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх).

Вирішується питання щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Йому може загрожувати до 8 років позбавлення волі.

Джерело.

Close