facebook

Спливла несподівана правда! Олена Зеленська відверто про іншу жінку Зеленського. “Не по собі, коли він з…”

Дружина президента України Володимира Зеленського Олена Зеленська зізналася, що їй було неприємно, коли він цілувався з іншими жінками.

Олена Зеленська зізналася, що вони з чоловіком вже багато років притираються один до одного і навіть сваряться, присутні в їх відносинах і ревнощі. Про це вона розповіла в інтерв’ю.

Так як Володимир Зеленський часто знімався у фільмах з різними партнерками, ревнощі іноді все ж були. Але жінка наполягає, що на початку відносин питання з ревнощами було гострішим.

«Володимир якось зізнавався, що ревнував мене до когось. І розповів він про це тільки через п’ять років, як це сталося. А тоді взагалі ніякого виду не подав. У цьому плані він страшно потайний, вважає нижче своєї гідності показати, що він може ревнувати. Я його потім запитувала, чому він відразу не розповів, адже мені б було приємно навіть», – зізналася дружина Зеленського.

Крім цього, вона зазначила, що зараз почуття ревнощів знаходиться «на паузі», адже Володимир Зеленський не дає їй ніяких приводів для ревнощів. А також в їх відносинах є повна довіра, тому почуття ревнощів не виникає:

«А коли приводів в принципі немає, то і ревнощі відходять на другий план. Тим більше ми працюємо разом, і я завжди знаю, де він і чим займається. І якщо він говорить, що на нараді, він дійсно на ній, і не бреше. У цьому випадку важлива довіра. Звичайно, у жінок фантазія безмежна, і понавигадували собі можна що завгодно. Але я цим не займаюся. Тому ми і не приховуємо один від одного телефони », – пояснила Зеленська.

Також вона зазначила, що, коли вперше побачила, як Володимир Зеленський цілується на знімальному майданчику з іншою жінкою, їй стало неприємно.

«Перший раз я побачила це вживу, причому випадково. Знімали фінальну сцену фільму «Любов у великому місті», я приїхала на знімальний майданчик, щоб разом пообідати і щось обговорити. А тут так співпало. По правді, здалеку це виглядало не дуже приємно, мені навіть стало трохи не по собі. Але коли Володимир вийшов з кадру, все встало на свої місця. Адже нічого інтимного в цьому процесі немає. І коли я бачу подібні сцени з ним на екрані, реагую спокійно. Більше переживає він, у такі моменти близькості намагається навіть вийти із залу, причому під різними приводами. Звичайно, якась незручність є», – додала Олена Зеленська.

Джерело.

Close