facebook

Мама і тато в 12: як живуть наймолодші батьки, історія яких сколихнула світ

У мережі показали, як змінилося життя наймолодших батьків за 10 років. Про це розповіли у виданні “SmileTer”.

Альфі Паттен був звичайним 12-річним хлопчиком, скромним і тихим. Він дружив з 15-річною дівчинкою Шантель, грав у неї вдома і часто залишався на ночівлю. Однак мама дівчинки зрозуміла, що діти грали не тільки у відеоігри, коли дочка заявила, що вона знаходиться на 4-му місяці вагітності.

 

Діти усвідомлювали свою помилку, але говорили, що все було по любові. Альфі став виховувати дочку, годував її, укладав спати, міняв підгузники і зовсім забув про відеоігри.

Альфі і Шантель, фото: SmileTer

Батько хлопчика одного разу сказав йому: “Дитина зіпсує твоє життя”. На жаль, він мав рацію.

Через величезну увагу з боку преси та громадськості на горизонті з’явилися хлопці, які говорили, що вони можуть бути батьками цієї дитини. Тоді Альфі вирішив зробити тест ДНК і виявилося, що батьком дитини є не він, а 14-річний Тейлер Байкер, який не хотів брати участь у вихованні дитини.

Тейлер Байкер, фото: SmileTer
Світ Альфі перекинувся з ніг на голову, адже Шантель говорила, що він був у неї першим і єдиним.

Після цього Шантель з сім’єю і дитиною переїхала в інше місто, а у Альфі почалася депресія, до того ж хлопця переслідували журналісти, які не давали йому забути про подію.

Через 10 років життя Альфі і Шантель дуже сильно змінилася.

Шантель з батьками виховувала дочку, потім вийшла заміж і народила ще одну дитину. Вона рідко з’являється на людях і не веде соцмережі.

Шантель, фото: SmileTer

Доля Альфі склалася не так добре. Хлопець живе з мамою, ніде не працює і не вчиться. Також у хлопця є проблеми з законом і різкі перепади настрою через які він може ображати і нападати на повз проходять людей. За ґратами він поки не був, проте дуже близький до цього.

Альфі, фото: SmileTer

Джерело.

Close