facebook

«Чоловік з найдовшим у світі пенісом»: епатажний мультик для дітей підкорив мережу

Цільова аудиторія телевізійного проєкту – малеча віком від 4 до 8 років.

У Данії дитяче багатосерійне шоу «Джон Диллерманд» викликало дисонанс серед глядачів та активне суспільне обговорення. Мультфільм нещодавно почали показувати на дитячому телеканалі DR Ramasjang. Про це повідомляє данський портал The Local.

Сюжет кожної серії мультика складається з різноманітних щоденних казусних історій чоловіка «з найдовшим пенісом», який завжди стає йому в пригоді, наприклад, коли потрібно допомогти оточуючим. Головний герой використовує його як повідок для собаки, грає ним у футбол, дістає ним цінні речі з дна річки тощо.

Над серіалом працювали представники Асоціації сексуальної освіти Данії. Автори проєкту не бачать у своїй роботі нічого забороненого чи розпусного:

Ми вважаємо, що важливо розповідати історії про тіло.

Експертка з питань освіти Софі Мюнстер у коментарі французькому інформаційному агенству AFP заявила, що подібні шоу є нормальними для місцевого телебачення:

Це дуже данське шоу. У нас є традиція розмивати межі, використовуючи гумор, і ми вважаємо, що це абсолютно нормально.

За словами Мюнстер, діти також спокійно сприймають цей мультфільм:

 

 

 

Розмір пеніса настільки перебільшений, що вони розуміють, що це жарт. Сперечаються дорослі, для яких пеніс – дуже сексуалізована частина тіла. Але діти не думають, як дорослі.

Цей данський проект викликав також бурхливе обговорення у соцмережах. Одні користувачі побачили у шоу порнографічні елементи, недопустимі для дітей. Інші ж вважають, що «не потрібно шукати того, чого там немає», бо зміст мультфільму цілком позбавлений сексуалізації.

Шановні освітяни, а що ви думаєте про цей мультик? Чи показали б ви своїм дітям пригоди Джона Диллерманда?

Нагадаємо, раніше у Данії вже знімали шоу, де оголені дорослі відповідали на питання дітей про тіло.

Джерело.

Close