facebook

Шмигалю вже боятися? Ющенка знову пропонують на прем’єрське крісло

На сайті президента з’явилась петиція про призначення Віктора Ющенка прем’єром.

Президенту України Володимиру Зеленському запропонували призначити прем’єр-міністром України експрезидента Віктора Ющенка.

Відповідна петиція зареєстрована на сайті електронних петицій Президента України у п’ятницю, 22 січня. Автор петиції Максим Верес.

“З огляду на надзвичайно високий рівень довіри суспільства до Ющенка Віктора Андрійовича та найефективніші управлінські якості, прошу Президента України внести на розгляд Верховної ради України подання про призначення на посаду Прем’єр-міністра України Ющенка Віктора Андрійовича”, – йдеться у зверненні.

Зазначимо, що це не перше звернення до Зеленського про призначення Ющенка прем’єром.

Подібна петиція з’явилась минулого року, також узимку. Тоді автором звернення був Віталій В’юн, який заявляв, що без Віктора Ющенка в прем’єрському кріслі в на Україну чекає дефолт, руїна, депресія і розвал країни.

Та попри заяви про “надзвичайно високий рівень довіри суспільства до Ющенка”, нова петиція наразі набрала всього 5 голосів, а тогорічна – всього 27 голосів.

З огляду на активність підтримки петицій, Денису Шмигалю навряд чи варто переживати за своє крісло. Принаймні, небезпеки з боку Віктора Ющенка йому точно не варто.

Джерело.

Close