facebook

Франція закриває свої кордони для людей за межами ЄС і посилює санітарний режим

Франція закриває свої кордони для відвідувачів з-поза меж Європейського Союзу та посилює санітарний режим.

Прем’єр-міністр Франції Жан Кастекс заявив, що введення цих обмежень є останнім шансом уникнути блокування. Нові правила набудуть чинності з неділі.

КОРОНАВІРУС – ЗВІТ Глава французького уряду заявив, що необхідно вжити нових заходів проти епідемії. – Є законні запитання щодо блокування. Переглядаючи дані за останні кілька днів, ми думаємо, що можемо дати собі ще один шанс уникнути цього, сказав Жан Кастекс

Закриті кордони

Прем’єр-міністр оголосив, що з неділі французькі кордони будуть закриті для людей, що прибувають із країн, що не входять в Європейський Союз, або для мешканців заморських територій Франції. Громадяни країн ЄС зможуть поїхати до Франції за умови, що вони отримають негативний результат тесту ПЛР перед від’їздом.

Франція також посилить санітарний режим у магазинах. Усі торгові центри площею понад двадцять тисяч квадратних метрів будуть закриті. Продуктові магазини залишатимуться відкритими. У понеділок уряд скоротить кількість людей у ​​менших торгових закладах.

Французький прем’єр-міністр також оголосив про спеціальну мобілізацію служб безпеки для забезпечення дотримання комендантської години. Це положення діє на всій території країни з середини грудня.

Джерело.

Close