facebook

Люди, протягом 5 -ти років нас дурили. Журналісти виклали в мережу переписку Порошенка і Медведчука

Все стає на свої місця!
Олігарх Петро Порошенко і його угруповання координували свої дії з угрупованням кума Володимира Путіна Віктора Медвечука.

 

Вони навмисно розпалювали громадянську бійню в Україні, щоб було легше контролювати потоки.

Дотримуючись плану, Порошенко повинен був очолити так званих «патріотів», а Медвечук так званих «Сепар».

Вони поділили Україну між собою і чим більше люди вбивали один одного тим чіткіше ділилися потоки в країні.

У мережу злили переписку, яка підтверджує, що Порошенко і Медвечук знаходяться в тісній кооперації.

Вони координують свої дії в боротьбі проти Зеленського і по суті не приховують цього.

Зеленський забрав у них України та як пише Порошенко, Медвечук почав зазнавати збитків по мільйону доларів на день. Порошенко же загрожує довічне ув’язнення.

Вони пишуть, що потрібно збити Зеленського, щоб все повернулося на свої місця. Люди вбивають один одного, а вони заробляють шалені гроші.

У телеграм-каналі «Київ нічний» були оприлюднені витяги з листування колишнього президента Петра Порошенка і народного депутата від «Європейської солідарності» Ірини Луценко
Переписка Порошенко з абонентом «Артур Герасимов» показує, що вони знаходяться в тісній кооперації з Медвечук. Порошенко називає Медвечука «Дорогий Вікторе» і пише, що Віктор дозволив, Віктор дав добро, Віктор проінформований…

picture

Як відзначають журналісти, Порошенко нібито має намір домовлятися з депутатами від «Слуги народу» і позафракційних (крім членів групи «За майбутнє») про підтримку його кандидатури на пост голови Комітету. За допомогою цієї посади, як вважають в ЗМІ, колишній президент намагається захиститися від слідчих Державного бюро розслідувань.

picture

Також, як стверджують в ЗМІ, екс-президент нібито координує свої дії в парламенті з якимось Віктором, в тому числі і по звільненню Яременко. З листування видно, що Віктор намагатися дестабілізувати роботу комітету з енергетики через втрати доходів від імпорту зрідженого газу.

picture

Крім того, в листуванні Порошенко називає фракцію «Голос» піонерами.

Також Порошенко і нардеп від ЄС Ірина Луценко нібито знаходяться в контакті з колишнім народним депутатом від «Опозиційного платформи – За життя» Тарасом Козаком за погодженням і трансляції сюжетів на телеканалах, які йому належать.

picture

 

picture

 

Джерело.

Close