facebook

За вимогу обслуговувати українською мовою в одному з магазинів NOVUS охорона розбила телефон покупцеві, – ЗМІ

В NOVUS знову скандал через відмову працівника переходити на українську мову. Так Владислав Польовий повідомляє у себе на сторінці в соціальній мережі Facebook, що у відповідь на прохання його друга перейти на українську мову в магазині NOVUS почали хамити, а потім охорона намагалася не дати можливості зняти відео і зламала телефон

 


Днями зайшов в Новус (на Героїв Сталінграда, 4а) з одним, який попросив продавщицю спілкуватися українською. На що продавець не зреагувала, до того ж, ми нарвалися на наїзд з боку персоналу. А потім ще почули дуже багато непристойних слів на свою адресу. Як не дивно, відразу підбіг охоронець і почав тикати моєму другові і розповідати, що “ТУТ ТАК РОЗМОВЛЯТИ НЕ БУДЕШ, ВИХОДЬТЕ І РОЗМОВЛЯЙТЕ СКІЛЬКИ ХОЧЕТЕ”, і вибив телефон з рук, коли ми вирішили записати розмову на відео “, — написав Владислав.


Як повідомлялося раніше, журналістам “Настоящего времени” стало відомо про те, що мережа супермаркетів NOVUS досі продовжує працювати в Криму, незважаючи на санкції ЄС. Серед власників мережі — литовський бізнесмен Раймондас Туменас, а також компанія StolitsaGrouр, що належить відомій рейдерце Владі Молчановій.

Джерело.

Close