facebook

Мати благає про допомогу для хворого на ДЦП 21-річного сина: “Не маю права опускати руки”

21-річному Владислав Карпін зі Стебника найближчим часом потрібно пройти реабілітацію у центрі “Вернигора” у Модричах. У дитинстві хлопцю поставили страшний діагноз — дитячий церебральний параліч та спастичний тетрапевз.

Лікарі радять проходити таку реабілітацію щонайменше 4-5 разів на рік. Інакше хлопець буде зовсім прикутим до ліжка.

Про це повідомляє сайт ЛМН.

Раніше сім‘ї допомагали благодійні фонди. Тепер мама хлопця Ірина Карпін змушена давати собі раду сама, бо більшість фондів опікується дітьми до 18 років.

«Проблема в тому, що кошти потрібні нам регулярно. Востаннє ми пройшли реабілітацію в листопаді, тепер треба знов. Зараз йдеться про 90 тисяч гривень, 10 з них ми вже зібрали. Я ж маю ще молодшого сина, та й Влада постійно доглядати треба. Стукаю в усі двері: звертаюсь до небайдужих людей, волонтерів, журналістів. Раніше вдавалось зібрати потрібні кошти, вірю, що і цього разу вийде. Бо бачимо, що курс реабілітації дає дуже позитивні результати. Не маю права опустити руки, бо ж кожен рух Владиславу дається ціною надважких зусиль», — зазначає Ірина.

У центрі, за словами жінки, є все для реабілітації: і басейни, і кваліфіковані медики, і спеціальне обладнання. Єдине – для цього потрібні кошти.

Приват банк: 5168 7573 6251 7148

Карпін Ірина Степанівна

Джерело.

Close