facebook

Загадкове вбивство молодої пари сколихнуло Україну: моторошні деталі та фото трагедії

У поліції повідомили подробиці вбивства 23-річного хлопця і 19-річної дівчини в Маріуполі.

Про це інформує “Цинічний Львів” з посиланням на Знай.юа

Мертву молоду пару виявили в закритій квартирі на проспекті Нахімова 27 лютого. Тіло жінки лежало у ванній з ознаками підпалу. У чоловіка було перерізано горло.

На місці події працювали кінологи, криміналісти, слідчі. Проводився огляд.

“Відкрито кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією п.1 ч. 2 ст. 115 КК. України (Умисне вбивство двох або більше осіб)», – повідомили в поліції.

Було встановлено, що тіла загиблих належать жінці 2002 року народження та чоловікові 1998 року народження.

Зазначимо, що мешканка під’їзду, в якому пара орендувала квартиру, розповіла, що випадково перетнулася з молодими людьми, коли її собака забігла до них через відчинені двері. Тоді вони здалися їй пристойними людьми.

Триває досудове розслідування.

Трагедія викликала великий резонанс в мережі.

“Співчуття батькам…”, ” Ну і закони, вбив чоловік п’ять, отримай від 10 до 15-ти років. А там гляди під амністію потрапиш, або за хорошу поведінку раніше випустять. Вбивай – Не хочу”, “Умисне вбивство двох або більше осіб. санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років. У нас, напевно, найгуманніші по відношенню до злочинців закони в світі«, ” загадково шо привели когось, а потім посварилися і він тепер можливо: від десяти до п’ятнадцяти років. Так можна комусь дати (тому хто хоче сісти, ну, АУЕ або інша погань) 50к. Євро, убий мовляв конкурентів (і/або ворогів) – відсидить 10 років і вийде з баблом», – пишуть в коментарях.

Джерело.

Close