facebook

Угорщина змінила правила в’їзду – деталі. Окремі категорії громадян України можуть їхати в Угорщину без обмежень.

Окремі категорії громадян України можуть їхати в Угорщину без обмежень.

 


Насамперед ті, хто їде в господарських або бізнесових справах і можуть підтвердити це документально. Про це інформує урядовий портал kormany.hu.

Крім українців, такий дозвіл одержали громадяни ще 12 країн, зокрема США, Китаю, Росії, Індії, Індонезії, Ізраєлю, Японії, Кореї, Туреччини, Сінгапуру, Об’єднаних Арабських Еміратів та Бахрейну.

А видання police.hu пише, що також без обмежень можуть відвідати Угорщину особи, які протягом останніх 6 місяців перехворіли на ковід і теж можуть підтвердити це документально. Отримали дозвіл на безперешкодний в’їзд у країну також особи, які засвідчують, що роблять це у службових справах. Не мають перепон і громадяни, в яких є дійсна прописка на проживання в 30-кілометровій зоні від кордону.

В електронному форматі за спеціальними дозволами на в’їзд можуть звернутися в поліцію люди, які мають направлення на лікування чи виклики до суду, студенти, що навчаються в угорських освітніх закладах, перевізники вантажів. Дозволено в’їзд в Угорщину для участі в похоронах, весіллях, хрестинах, релігійних заходах, догляду за хворими.

Джерело.

Close