facebook

“Будемо прощатися!”: Зеленський записав термінове звернення до українців. “Ось такі є варіанти”

Президент України Володимир Зеленський записав нове відео з циклу “Відверто з Президентом”.

У новому відео Зеленський за кермом автомобіля Тесла говорить про депутатів, уряд, посадки та Нормандію.

Найперше Президент Володимир Зеленський визнає складності у роботі фракції «Слуги народу» у Верховній Раді через велику кількість нардепів у її складі.

«Я розумію нашого голову фракції. І Давіду [Арахамії] складно і заступникам фракції складно тому що такої партії ніколи не було. 254 людині і люди різні. Є люди, які знаються в будь-яких законах, вони освідчені, провідні економісти, з практикою, досвідом, юристи…А є звичайні люди, вони чи фермери, чи з будь-яких підприємств», — розповів Зеленський.

Він додав, що останні — це прості люди, які довго «вʼїжджають» і тому є помилки. «Але з іншого боку вони показують і відношення того чи іншого класу і підказують тобі де є помилки в тих чи інших законах, тому що вони є представниками інших прошарків нашого суспільство з різною ментальністю і різним заробітком», — пояснив президент.

При цьому він додав, що «поки у «Слуги народу» в парламенті демократія, але поки що».

“– Найголовніша перемога цієї Верховної Ради – проголосовані законопроекти. Ухвалено близько 70 законів, серед них дуже важливі – повернення закону про незаконне збагачення, гучний закон про зняття недоторканності, судова реформа, перезавантаження Генеральної прокуратури, багато законів для поліпшення бізнес-клімату”, – похизувався президент.

Україна на майбутньому саміті «нормандського» формату буде обговорювати питання подальшого розведення сил на Донбасі.

Зеленський додав, що всі питання, які будуть проговорюватися за столом переговорів «нормандської» четвірки — потім будуть доноситися до українського суспільства.

«Який далі план дій, в яких містах чи селах буде розведення військ, яким буде формат нового обміну [утримуваними особами], які строки який формат виборів на Донбасі буде…Всі ці питання треба проговорювати на «нормандській» зустрічі, а потім приходити до суспільства і говорити – ось у нас є такі варіанти рішень, ніяких таємниць», — заявив Зеленський.

Він також додав, що неможливо припинити війну, «не розмовляючи з людьми».

Також Володимир Зеленський заявив, що через виснажливу роботу президента у кінці вечора він з людини перетворюється в організм.

“До цієї роботи, до цього звикнути не можна. Люди як кажуть: до доброго швидко звикаєш, а це реально життя дуже складне, дуже складна професія, яка забирає всі сили, час та іноді бажання. В кінці вечора з людини перетворюєшся в якийсь організм, який не хоче думати, робити, навіть не розуміє іноді про що говорить сім’я”, — сказав Зеленський.

Джерело.

Close