facebook

“Я гірко плакав”: Притула потужною заявою знищив зрадника: дуже боляче

Відомий український телеведучий, шоумен, волонтер і громадський діяч Сергій Притула відреагував на дивну заяву свого колишнього друга і колеги Андрія Молочного про «фашистів» в Києві.

Шоумен, який працює і живе у Москві, написав в Instagram пост, в якому згадав про день звільнення Києва від фашистів – 6 листопада 1943 року.

«Чому для мене ця подія стала важливою, набула дуже цінного значення? Адже ще п’ять років тому, я не писав про це, не викладав такі пости. Адже ще п’ять років тому я навіть і подумати не міг, що по Києву натовпами ходитимуть фашисти. Я навіть уявити собі не міг, що будуть опоганюватися пам’ятники героям Великої Вітчизняної Війни. Що будуть зносити пам’ятники Жукову і Ватутіну», – написав він.

Роздуми Молочного викликали нерозуміння і обурення в мережі, з коментарями виступили підписники, колишні колеги шоумена і блогери. Громадськість з нетерпінням чекала реакції Сергія Притули, який дружив з Молочним, багато років працював з ним в парі в скетчі «Файна Юкрайна», і запам’яталися глядачам ролями Марічки та Антона з Жашкова, а також колоритних прибиральниць.

Сергій Притула, який не тільки працює на телебаченні і колесить з гастролями зі своїм шоу по країні, але і бере активну участь у громадському та політичному житті країни, є відомим патріотом і волонтером, допомагає українській армії, досить різко відреагував на пост Молочного.

Сергій зізнався, що дуже боляче сприйняв сам факт написаного. Він присвятив колишньому другові іронічний вірш і попросив передплатників не влаштовувати «фестиваль образ» в коментарях.

“Антон з Жашкова просив передати, що з Марічкою вони вже давно не мешкають разом. І з цього приводу вірш, – написав Притула.

Коли від мене ти пішла, я горько плакав.
Обидва локтя іскусав, пропив ларьочки гриль.
На пост твій в інстаграмі я натрапив…
Заплакав ще раз і зламав костиль!

Не всі підписники змогли виконати прохання Притули, і в коментарях не вибирали виразів.

Джерело.

Close