facebook

5 найдурніших вчинків українців у Польщі за останній час

Українці вміють здивувати. На жаль, часто під алкоголем і не не з найкращого боку. Деякі вчинки змушують сміятися і плакати водночас.


Yavp.pl пропонує пригадати ТОП-5 найдурніших, на нашу думку, вчинків українців у Польщі, скоєних протягом останніх місяців.

Готельно-алкогольний романтик

Цей вчинок точно може претендувати на один із найдурніших. 34-річний українець перед світанком вламався до готелю у центрі Гданська. Він нічого не вкрав, тільки пив: виключно фірмовий і дорогий алкоголь. Напився так орієнтовно аж на 1 000 злотих, після чого пішов.

Історія могла б на цьому завершитися, якби чоловік не вирішив повторити те ж саме наступної доби. Перед світанком знову пішов до готелю й пробував так само вламатися всередину. Цього разу, щоправда, на нього там вже чекали охоронці. Українця арештували, а поліція відкрила проти нього кримінальне провадження.

Хотів повторити трюк з кіно

Ця історія трапилася в місті Бельсько-Бяла. 35-річний українець напився горілки на лавочці перед будинком, а потім вирішив викрасти припаркованого поруч “Фіата”. При цьому він намагався повторити трюк, який демонструють у фільмах. Чоловік вирвав проводки з-під керма і, з’єднуючи їх, спробував запустити двигун. У реальному житті все виявилося не так просто, як у кіно.

Поки українець вовтузився в салоні, його помітила жителька будинку. Вона зателефонувала в поліцію й повідомила, що незнайомець пробує викрасти авто її сусіда. Чоловіка затримали “на гарячому”.

Підвела заправна станція

А от 24-річний українець запам’ятається тим, що діяв зухвало, але не дуже обережно. Чоловік працював таксистом у Варшаві й знайшов у салоні авто гаманець, який забула одна з його пасажирок.

Взявши гаманця, він протягом 1 дня здійснив 17 оплат банківською карткою жінки, скупившись на понад 2 200 злотих. Одна з операцій відбулася на заправній станції, де зареєстрували обличчя чоловіка. Його затримали вже через кілька днів.

Жінці не сиділося вдома
Героїнею цієї історії стала 36-річна українка. Жінка здала в Польщі позитивний тест на коронавірус і повинна була лікуватися в умовах домашньої ізоляції. Але щось пішло не так. Знаючи про свою хворобу, жінка поїхала автобусом із Вроцлава до Кракова, щоб потрапити в консульство для вирішення особистих питань.

Про це стало відомо поліції, коли ті приїхали перевіряти, як українка дотримується ізоляції. Вдома був лише її чоловік, який і розповів правду.

Мабуть, не вмів читати

Однак, напевно, на найдурніший вчинок претендуватиме громадянин України, який, м’яко кажучи, здивував усіх. На початку березня 2021 року чоловік при перетині польського кордону в Дорогуську, щоб уникнути карантину в Польщі, продемонстрував прикордонникам…позитивний результат тесту на COVID-19, який він здав в Україні.

При цьому чоловік їхав рейсовим автобусом до Польщі разом з 25 іншими пасажирами. Сказати, що своїм вчинком він ошарашив і прикордонників, і водіїв автобуса, й інших пасажирів – це все одно, що нічого не сказати. Звісно, автобус завернули в Україну, де всіх відправили на карантин. Як за це “подякували” винуватцю, так і залишилося загадкою.

Джерело.

Close