facebook

Наслідки локдауна: У Києві почалися масові звільнення

Маршрутники Києва масово звільняються через розпорядження влади про скорочення кількості маршрутних таксі в столиці.

 

Про це повідомляє УНН.

З 5 квітня їздити в громадському транспорті Києва можна тільки за спецперепустками, які видають співробітникам підприємств критичної інфраструктури. Водії маршруток остаточно залишилися без роботи, коли в столиці вирішили скоротити кількість громадського транспорту через непотрібність

Глава Асоціації перевізників Києва Ігор Мойсеєнко повідомив, що за останній тиждень в Києві звільнилося більше 250 водіїв.

“У нас в зв’язку з карантинними обмеженнями, в зв’язку з тим, що постійно штрафують водіїв, вони відмовляються працювати. Минулого тижня по Києву звільнилося понад 250 водіїв, – каже він.

За словами Мойсеєнко, водії просто бояться виходити на роботу, так як агресивні пасажири все одно будуть намагатися потрапити в маршрутку. Якщо у людини все ж виходить зайти, то правоохоронці оштрафують і водія теж.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що таксисти підняли ціни на проїзд удвічі, так як багато киян тепер не можуть користуватися громадським транспортом. Користувачі соцмереж навіть висміяли мемамі і фотожабами горе-підприємців.

Джерело.

Close