facebook

Майбутні українські водії будуть здавати на права за новими правилами: подробиці

Українські водії відтепер будуть здавати на посвідчення за новими правилами.

 

Про це повідомляє офіційний сайт Головного сервісного центру МВС.

 

Від 6 квітня майбутні водії здаватимуть теоретичні іспити в сервісних центрах МВС за новими екзаменаційними білетами. Всі квитки будуть актуалізовані відповідно до чинного законодавства, а застарілі замінять.

Усі зміни будуть також внесені в онлайн-тренажер для перевірки знань Правил дорожнього руху, що розміщений на сайті відомства.

Уточнюється, що оновлена теоретична частина іспиту містить низку нових та цікавих дорожніх ситуацій, з якими часто стикаються водії, і це допоможе новачкам оперативніше ухвалювати правильні рішення за кермом авто.

 

У відомстві пояснили, чотири місяці тому Головний сервісний центр МВС запустив “Банк екзаменаційних питань з ПДР”, і викладачі профільних навчальних закладів та всі охочі досі активно надають свої пропозиції до екзаменаційних питань з підготовки та перепідготовки водіїв транспортних засобів. За інформацією установи, за цей час надійшла загалом 91 ініціатива.

Сервісні центри МВС й надалі продовжують збирати пропозиції до питань за такими напрямками: правила дорожнього руху; будова та експлуатація транспортних засобів; основи безпечного водіння; основи права у сфері дорожнього руху; надання першої медичної допомоги.

Джерело.

Close