facebook

Хотів помститися дружині: у Росії чоловік з сином на руках три години погрожував зістрибнути з 13 поверху

Чоловік провів на балконі з сином близько трьох годин. Він вимагав зустрічі з дружиною і відмовлявся повертатися до квартири. Коли дружина прибула на місце події – він відмовився вести з нею діалог.

13 липня у російському місті Іркутськ чоловік з дитиною виліз на зовнішній бік балкона на 13 поверсі і погрожував стрибнути разом із сином.

Деталі надзвичайної події публікували різноманітні російські ЗМІ та Telegram-канали.

Коли місцеві викликали поліцію, чоловік повністю витягнув дитину і почав кричати “Де моя дружина?”. Поліція, МНС і медики прибули на місце подій, аби допомогти дитині. Чоловік, що стояв на карнизі 13-го поверху, вимагав зустрічі з дружиною. З нею у 34-річного Романа Терентьєва вчора, 12 липня, почався шлюборозлучний процес. Після цього він вирішив влаштувати жінці “сюрприз”, попередньо попередив її про це у повідомленні.

Для переговорів із Романом Терентьєвим приїхав психолог. Але чоловік все-одно вимагав зустрічі з дружиною. Рятувальники привели жінку, але він залишався на карнизі балкона 13-го поверху. За словами жінки, напередодні чоловік її сильно побив – під її очима великі синці. Разом з психологом її завели до квартири на переговори. Дитина, якій 3,5 року, все ще перебувала на балконі. У то же час рятувальники обладнали надувний комплекс на даху магазина на 3 поверсі – на випадок, якщо він стрибне. На той момент чоловік із дитиною на руках перебував на карнизі понад 2 години.

Сусіди і дружина вмовляли Романа не стрибати з балкона, але чоловіка переконати не виходило, і він продовжував стояти на карнизі з сином на руках. Після того, як на місце подій прибув психіатр, чоловік з дитиною нарешті заліз на балкон з карнизу. Перед цим він попросив співробітників МНС принести йому алкоголь і сигарети. Чоловік зайшов до квартири, але пізніше повернувся на небезпечне місце. Тим часом в під’їзд будинку забіг загін спецпризначенців.

Сусідка Романа Терентьєва розповіла про його мотиви. За її словами, трирічна дитина замерзла так, що у неї посиніли ноги.

Після того, як до будівлі потрапили спецпризначенці, Терентьєва нарешті затримали, коли він почав підкурювати цигарку. На щастя, дитина не постраждала. Трирічний хлопчик залишився з мамою та психологом, а Романа Терентьєва заарештували і відправили до поліцейського відділку.

 

Стало відомо, що трирічний Максим у супроводженні поліції та лікарів вирушив на медобстеження. Дитина в задовільному стані: вона бігає, усміхається, і навіть трохи пустує.

Що загрожує Роману Терентьєву за такий вчинок – поки невідомо. Справа у руках правоохоронців. Слідчий комітет опублікував відео, де затриманий Роман Терентьєв пояснює, чому пішов на такий крок. За його словами, він намагався “привернути увагу дружини”.

Джерело.

Close