facebook

На Черкащині викрали 6-річного хлопчика: у злочині підозрюють громадянина Німеччини

Поліція розшукує іноземця, який є батьком дитини.

 

Викрадення шестирічного хлопчика трапилося в селі Червона Слобода (Черкаська область), коли він грався на вулиці. Як повідомили у вівторок, 17 серпня, у пресслужбі Нацполіції, до злочину може бути причетний його батько — громадянин Німеччини.

У повідомленні уточнили, що цей випадок стався близько 18.30 у понеділок, 16 серпня.

“Коли малолітній бавився на вулиці, до нього під’їхав автомобіль темного кольору, з якого вийшов чоловік, посадив хлопця до салону й поїхав у невідомому напрямку”, – розповіли відомі наразі обставини викрадення у поліції.

Родичі викраденого хлопчика підозрюють, що до злочину може бути причетний його батько, який є громадянином Німеччини. Наразі співробітники карного розшуку встановлюють місце, де перебуває іноземець, сподіваючись разом із ним знайти і його сина.

Для розшуку зловмисника орієнтовані всі наряди поліції.

“Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 146 (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на той самий строк”, – повідомили у поліції.

Джерело.

Close