facebook

“Нігтями рвала двері”: на Миколаївщині сусідка винесла з вогню 3 дітей

У місті Нова Одеса на Миколаївщині в одному з житлових будинків виникла пожежа. Всередині були дівчатка у віці від 3 до 5 років. На щастя, сусідка помітила пожежу і врятувала дітей.

Пожежа спалахнула 18 серпня. Діти, яких врятували з вогню, зараз знаходяться в реанімації. Стан двох дівчаток стабільне, однією – важкий.

Сусідка відчула запах диму
Рятівниця дітей, Людмила Симаненко, розповіла, що поралася по господарству, раптом відчула запах диму. Через кілька хвилин вона помітила, що палає сусідський будинок. Вона знала, що в будинку троє маленьких дітей, а тому без роздумів кинулася на допомогу.

Навіть не розумію, як змогла вибити двері в кімнату, там навіть ручки не було. Смикала, нігтями двері рвала, так вони і відкрилися. Щільний дим повалив, аж в очах потемніло. Зайшла, бачу, на підлозі біля дверей обличчям вниз лежить найменший дитинча. Я до неї – схопила і винесла назовні. Потім розшукала другу, теж винесла її, а далі – нічого не видно через дим. Вибігла на вулицю, набрала в легені повітря і зайшла в квартиру в третій раз, знайшла останню, винесла і її,
– розповіла Симаненко.

На місце інциденту приїхали пожежники і медики. Вогонь ліквідували, а трьох дітей госпіталізували.

Тепер Людмилу Симаненко висуватимуть на премію “Герой-рятівник року” за порятунок трьох життів.

На Миколаївщині жінка врятувала з вогню трьох дітей: дивіться відео

Джерело.

Close