facebook

В Україні очікують на прибуття понад 20 тисяч хасидів: прикордонники готуються

15 військовослужбовців ДПСУ посилено вивчали ізраїльські паспорти, види їх підробок та законодавчу базу з питань пропускних операцій.

На початку вересня до українського міста Умані на святкування іудейського Нового року Рош га-Шана традиційно масово приїдуть хасиди з Ізраїлю та інших країн світу.

Про це повідомили в пресслужбі Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

За даними ДПСУ, більшість паломників-хасидів прямуватиме через пункти пропуску “Бориспіль” та “Жуляни”. Загалом прикордонники очікують на прибуття понад 20 тисяч паломників.

Для якісного забезпечення пропускних операцій буде залучено додатковий персонал, з яким представник головного експертно-криміналістичного центру Держприкордонслужби провів заняття з підвищення рівня знань організації прикордонного контролю та пропускних операцій.

“За допомогою технічних засобів прикордонного контролю військовослужбовці детально вивчали паспорти громадянина Ізраїлю, види підробок та законодавчу базу з питань пропускних операцій”, – сказано у повідомленні.

Спеціальні навчання пройшли 15 прикордонників, які надаватимуть допомогу при оформленні документів на пунктах пропуску “Бориспіль” та “Жуляни”.

Джерело.

Close