facebook

“Хто не скаче, той х*ячить”: Соколова жорстко “рознесла” російську топ-пропагандистку

Відома українська телеведуча Яніна Соколова “рознесла” російську топ-пропагандистку Ольгу Скабєєву через фейк про примусову депортацію жителів Донбасу на Львівщину.

 

Про це інформує “Оглядач”.

Кумедний тролінг вона влаштувала у своєму шоу “Вечір з Яніною Соколовою”.

“Звичайно, все чиста правда! Ось одна проблема – вагонів не вистачає. Тому поліція вже зараз реквізує з усіх атракціонів країни абсолютно всі паротяги. Вони так і називаються – сепаровозикі. Але все одно багатьом доведеться скакати на західну на цих верблюдах, конях і бегемотиках. Як-то кажуть, хто не скаче, той щі х*ячить. Ну, а той, хто не захоче депортуватися в Галичину, вирушить або в кімнату сміху, або в кімнату страху. Обирайте самі – Оренбург або Ставрополь”, – влаштувала жорсткий стьоб Скабєєвій Соколова.

Соколова також оригінально завершила свою замальовку жорстким зверненням до рупорів путінського режиму, закликавши їх не зомбувати жителів тимчасово окупованої території України.

“Шановні пропагандисти, може, пора перестати людям ср*ти в голови? Там майже вже по обідок і хлюпає. Нам потім знову кредит у МВФ брати на “Каченя” і “Доместос”. А ви це засуджуєте”, – підколола вона інформаційних посіпак окупантів.

Джерело.

Close