facebook

Підлітки жорстоко позбавили життя молодого поліцейського, ще один у важкому стані

У місті Чернігові трапилося жорстоке побиття поліцейських. Внаслідок отриманих травм один поліцейський помер, інший знаходиться у важкому стані. За попередньою інформацією до побиття причетні неповнолітні хлопці.

Про це повідомляє телеграм-канал КИЕВ БЕЗ ЦЕНЗУРЫ.

“У Чернігові шість п’яних малоліток до смерті побили двох поліцейських.

…Все почалося через те, що копи в цивільному зробили зауваження компанії хлопців, які шумно себе вели в супермаркеті. Після цього виродки дочекалися чоловіків біля виходу з магазина і почали їх забивати.

На момент інциденту обидва поліцейських перебували у відпустці і були в цивільному одязі. Один з побитих, 30-річний капітан поліції Артур Єрохін загинув на місці, у нього залишилася дружина і двоє маленьких дітей. За життя другого борються лікарі. Учасники побиття затримані і знаходяться в відділі поліції.” – йдеться у повідомленні.

На телеграм-каналі dtp.kiev.ua опублікували відео з побиття підлітками поліцейських. Його можна переглянити за посиланням.

Чотирьом затриманим повідомили про підозру в умисному вбивстві поліцейського. Троє з них – неповнолітні хлопці.

Про це розповів керівник Чернігівської окружної прокуратури Павло Герасименко.

“Затриманим повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого п. 12 ч. 2 ст. 115 КК України, а саме в умисному протиправному заподіянні смерті іншій людині, вчиненому за попередньою змовою групою осіб”, – повідомив Герасименко.

Нині вирішується питання про направлення до суду клопотань про обрання підозрюваним запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування.

Сподіваємося, що другого поліцейського, який знаходиться у важкому стані медикам вдастся врятувати.

Джерело.

Close