facebook

В школі дітям на сніданок видавали млинці у файлах

В одній зі шкіл Ужгорода батьки поскаржилися на неприйнятне харчування школярів. Так, зокрема, млинці на сніданок дітям видають у канцелярських файлах.

Джерело: “Укрінформ”

Випадок стався в ужгородській школі №6. Розголосу він набув після публікації у фейсбук-спільноті “Ужгород кримінальний”.

Млинці у файлах для школярів
У відеопрезентації, яку виклали в групі йдеться про те, що харчування дітей жахливе. Мовляв, там завжди готують із найдешевших продуктів, а м’яса ніколи не буває. Як стверджує автор, дітям забороняють фотографувати склад своїх тарілок і показувати батькам.

Твердження, яке отримало найбільше обурення у мережі – це млинці у файлах. У дописі йдеться про те, що дітям їх так видають на сніданок.

Такий пластик виділяє отруйні речовини під час контакту з гарячою їжею,
– заявляє автор.

Що кажуть у міськосвіті і прокуратурі
У прокуратурі заявили, що вивчать організацію харчування у цій міській школі. Про це повідомила речниця Закарпатської обласної прокуратури Катерина Хижняк.

В Ужгороді прокуратура вивчає можливість внесення відомостей до ЄРДР за оприлюдненими фактами незадовільного харчування у одній зі шкіл міста, де дітям видавали млинці у канцелярських файлах,
– сказала посадовиця.

Втім, провести перевірку в школі прокуратура не може, оскільки це відповідальність управління освіти міської ради.

Зі свого боку, у відділі інформаційної роботи Ужгородської міськради повідомили, що також вивчають ситуацію та проводять перевірку щодо організації харчування для учнів в цьому закладі загальної середньої освіти.

Джерело.

Close