facebook

Український кіт Степан підкорив серце популярної співачки Брітні Спірс (ФОТО, ВІДЕО)

Український кіт Степан підкорив серце популярної американської співачки Брітні Спірс. Артистка присвятила коту Степану окремий пост на своїй сторінці у мережі Instagram.

“Я щойно зі зйомок серіалу “Ідол”. У ньому гарантовано будуть хіти та багато яскравих моментів. А якщо ви раптом втратите зі мною зв’язок, то знайте, я можу десь зависати з цим котом”, – підписала фото співачка.

До слова, кіт Степан захопив серця мільйонів українців. Фото із сумним котом поряд із яким келих облетіло усі соціальні мережі. А після визнання такої відомої співачки, як Брітні Спірс, його успіх вийде на міжнародний рівень.Відео у TikTok зі світловою музикою, де кіт Степан поряд із вином та тістечком зібрало більше 32 млн переглядів, та майже 8 млн лайків.

@annaolala♬ original sound – makenziecollier

 

Щодо самого Степана, то коту 13 років, він живе у звичайній багатоповерхівці в Харкові. Власниця кота Анна підібрала його на вулиці, коли кошеняті був всього місяць. Дівчина розповіла, що ідея для контенту з’явилася випадково. Дівчина одного разу замовила піцу, а кіт Степан застрибнув на стілець та просто сидів біля їжі.

 

Джерело.

Close