facebook

Увірвався терпець: Віктор Павлік вперше втрутився у скандал між теперішньою та колишньою дружинами (ФОТО)

Популярний співак, що родом із Тернопільщини, Віктор Павлік не витримав скандалів між колишньою дружиною Лорою Созаєвою та теперішньою коханою Катею Реп’яховою. І вперше на публіку висловився на цю тему.

На своїй сторінці в мережі Instagram артист написав, що не любить ці всі розбірки у публічному просторі, і йому прикро, що уся країна має споглядати за тим, що трапилось з його сім’єю.

“Я довго мовчав… Я дуже сильно поважаю свою колишню дружину, я їй сильно вдячний багато за що. Я підтримував її завжди, все, що від мене залежало. А іноді навіть проти волі моєї теперішньої дружини. Але!!! Вкотре бачити образливі слова від колишньої в сторону моєї дружини я не маю сил. Так буває, наші дороги розійшлись. Я пішов! І я хотів цього!” – заявив Віктор Павлік.

Співак зазначив, що не шкодує про те, що покинув Лору, адже Катерин адала йому друге життя.
“Але зараз не про це. Я, тобі, Лора, віддам все, що ми нажили. Мені нічого не потрібно, головне, будь щаслива! Дуже тебе прошу! Просто будь щаслива. І надалі я тобі нічого не винен”, – повідомив він.

Судячи із його слів, очевидно, що співак вирішив залишити квартиру колишній дружині.
Тим часом у мережі колиня та теперішні дружини продовжуюють ображати одна одну. Катерина Реп’яхова опублікувала допис, де повідомила, що хтось декілька днів поспіль атакує її рекламодавців ботами. Катя натякнула на Лору. У відповідь Созаєва мовчати не стала і записала ролик, де назвала теперішню дружину колишнього “нахабною тварюкою”.

 

Джерело.

Close