facebook

​Сильні молитви святому Андрію Первозванному

13 грудня православні християни вшановують пам’ять одного з учнів Ісуса Христа – апостола Андрія Первозванного. Молитви, з якими віряни в цей день традиційно звертаються до цього святого, наділені великою силою.

Сайт “Апостроф” вирішив розповісти, які є молитви у це велике свято.

Апостол Андрій у давнину вважався головним захисником моряків і рибалок, тому до нього за допомогою в молитвах зверталися всі, хто йшов у плавання. Святого ще називали покровителем перекладачів.

Проте до нього звертаються і самотні люди, які шукають своє кохання. Читати молитву можуть навіть батьки дітей. У святого просять благополуччя та гармонії. Звертатися можна не лише зі священними текстами, а й своїми словами, головне – щирість помислів. Важливо відчувати подяку та надію – тоді її неодмінно буде почуто.

Молитва Андрію Первозванному про кохання покликана допомогти налагодити стосунки у парі, знайти гідного супутника життя та вирішити інші негаразди в особистому житті.

Також існує молитва Андрію Первозванному про заміжжя дочки. Вона убереже доньку від гріховного шлюбу чи поганого вибору супутника. Для цього потрібно піти в церкву, поставивши там про три свічки біля образу Миколи Чудотворця, Ісуса та його головного учня. Також потрібно купити свічки додому та взяти освяченої води. Також потрібно мати вищезазначені образи. Вдома на самоті необхідно запалити перед ними свічки і поставити поруч ємність зі святою водою. Спочатку потрібно прочитати «Отче наш» і Псалом 90, перехреститися. Повторити тричі поспіль.

Джерело.

Close