facebook

У Києві 16-поверховий будинок почали опалювати дровами

Твердопаливну котельню встановили у ЖК “Кузьмінський-2”.


Як розповів журналіст, експерт у сфері ЖКГ Володимир Гуцул у Facebook, у будинку не підведено жодних комунікацій. А втім, мешканці ЖК у коментарях до посту запевняють, що водогін та каналізація працюють справно, а проводити газ до будинку і не планувалося.

“Поки всі обговорюють ціни на газ та перспективи тарифів на централізоване опалення, у Києві почала працювати ще одна твердопаливна котельня в багатоквартирному будинку… ЖК “Кузьмінський-2″. Проблемна новобудова, спадщина скандально відомого забудовника [Анатолія] Войцеховського”, – написав Гуцул.

Це не єдиний комплекс Войцеховського, де опалюють квартири дровами. Взимку 2020-21 рр. так само вчинили жителі ЖК “Олімпійське містечко”.

ЖК “Кузьмінський-2” розташований у Києві на вул. Магістральній, 33. Будинок почали зводити у 2014 році, квартири у ньому продавали з 2016 року. Забудовник так і не довів об’єкт до повноцінного завершення будівництва.

Новобудова розташована на земельній ділянці з цільовим призначенням “присадибна ділянка”. Ба більше, ділянка знаходиться на межі приватного сектору та лісопарку.

Джерело.

Close