facebook

Тищенко потрапив у сексистський скандал, назвавши депутатку “дівчинкою”. Відео

Депутат говорив про створення районних РДА у столиці.
Нардеп від фракції “Слуга народу” Микола Тищенко знову відзначився неординарними висловлюваннями: назвав столичну депутатку “дівчинкою”.

Інцидент стався під час виступу Тищенка на засідання Київської міської ради.

Депутат говорив про створення районних РДА у столиці. Під час промови він обмовився: “Ви всі розумно, що… І ми всі це розуміємо. Да, ми всі розумно ставимося до події…”.

Потім він звернув увагу на одну з депутаток Київради. Вона, ніби-то посміхалася під час його виступу: “І ви, дівчинка, яка сьогодні посміхається під час війни, народний депутат, яка під-пі-посміхається…”.

Слова Тищенка викликали обурення в залі: пролунав гул невдовалення депутатів Київради. Втім, і потім під час промови обранець “Слуги народу” дивував непослідовною промовою. Під час його виступу час від часу в залі чувся сміх присутніх.

“Кияни незгодні, щоб ними хтось керував. Кияни сьогодні мають бажання жити у столиці, яка є прикладом, щоб сьогодні ми бачили відповіді, чули… Щодо тих, які сьогодні чомусь у Києві є у нас… Стовпчики, які сьогодні не дають можливості паркуватися киянам. Ви знищуєте бізнес сьогодні. Ось які наполегливі проблеми сьогодні треба вирішувати”, — сказав нардеп.

Джерело.

Close