facebook

Vodafone піднімає тарифи: на скільки та коли зміняться ціни

Мобільний оператор Vodafone почав сповіщати своїх клієнтів про значне підвищення деяких своїх тарифів. Зокрема ціни планується підняти на 20-40 грн. Станеться це має вже у березні 2022 року.

SMS-повідомлення про підвищення тарифів отримали журналісти OBOZREVATEL. В одному з них йдеться про тариф Vodafone SuperNet Start, в іншому – про Vodafone SuperNet Unlim, а в третьому – про тариф joice.

Як зміниться тариф Vodafone SuperNet Start

Згідно з повідомленням, вартість цього тарифу зросте на 20 грн – зі 125 грн до 145 грн. “Маємо новину про зміни у Вашому тарифі. З 01.03.2022 пакет на місяць коштуватиме 145 грн, а назва буде змінена на Vodafone SuperNet Start 2021”, – йдеться у повідомленні.

За новими умовами, клієнти отримуватимуть більший обсяг інтернету. Також збільшена кількість хвилин для дзвінків по Україні.

Разом з тим, послуга Online Pass більше не входитиме до пакету. Вона передбачає доступ до безліміту в улюблених програмах.

Як зміниться тариф Vodafone SuperNet Start

Як зміниться тариф Vodafone SuperNet Unlim та joice

Вартість цього тарифу підвищитися на 40 грн – з 260 грн до 300 грн. “Маємо новину про зміни у Вашому тарифі Vodafone SuperNet Unlim. З 01.03.2022 пакет на місяць коштуватиме 300 грн, а послуга Online Pass більше не входитиме до пакету”, – йдеться у повідомленні оператора.

Як зміниться тариф Vodafone SuperNet Unlim

А ось абонентам тарифу joice (120 грн) пропонують взагалі перейти у тариф 4G Smart M (150 грн). Тобто для них ціну по суті підвищують на 30 грн.

Раніше OBOZREVATEL повідомляв, що напередодні 2022 року Vodafone підвищив вартість найдешевшого тарифного плану 4G Smart XS. Тепер абоненти сплачують щомісяця 55 грн замість 45 грн. Також зросла вартість тарифів 4G Smart S+ – до 120 грн. на місяць замість 85 грн.

Джерело.

Close