facebook

Фріске жива? Шепелєв випадково видав те, що приховувала родина співачки

Фанати Жанни Фріске припускають, що вона жива.

 

Дехто навіть заявляє, що бачив її в парку вже після смерті. Найбільш незрозуміле, що перехожі бачили Фріске і Шепелєва на прогулянці в парку вже після офіційної смерті. Це все наводить на думку, що Жанна інсценувала свою смерть, а потім втекла в іншу країну. Її сестра Наталя розповідала, мовляв напередодні смерті повинен був приїхати новий лікар і призначити нове лікування. Можливо, що воно дійсно було призначено і Жанні стало краще.

Як відомо, Жанна мала важку онкологі. Після лікування в США повернулася в Балашиху в батьківський будинок, де вона пролежала 3 місяці в комі, а потім померла. В лікарню її брати не хотіли. Як розповів батько Володимир Борисович, ніхто не хотів, щоб Фріске померла в їх медустанові. Залишається незрозумілим, чому батьки на це погодилися. Разом з тим, у місцевому онкологічному центрі заявляють, що сім’я Жанни до них не зверталася.

Жанна Фріске і Дмитро Шепелєв, фото: livestory.com.ua

сторія із Фріске має більше питань, ніж відповідей. Незрозуміло, чому після смерті лікарів викликала саме подруга Фріске Ольга Орлова, а не батьки, причому лише через кілька годин. Доглядальниці у співачки не було, і за нею нібито доглядала мати і Орлова. При цьому чоловік Шепелєв з сином відпочивали в Болгарії, хоча стан Жанни був критичним.

Чоловік співачки додає масла у вогонь частими подорожами в Італію. В рамках даної теорії можна припустити, що таємниця італійських подорожей Шепелєва і сином Платоном може бути розкрита – чоловік катається до Фріске, з якою він нібито гуляв по парку вже після смерті.

 

Джерело.

Close