facebook

“Такого махача давно не було”: У ВР депутати влаштували масову бійку. Там творилось просто немислиме!

У мережу виклали відео знатної бійки у Верховній Раді України

 

«Такого махача Верховна Рада давно не бачила», – пише на своїй сторінці в соціальних мережах Андрій Якобчук, який виклав кадри з бійкою.

У коментарях до відео він уточнює, що в конфлікті беруть участь «свободівці», а все це відбувається «в аграрному комітеті».

“Дуже добре. А ви чого всі стоїте? Давайте теж, Що за шухер??, А давайте їм зброю видамо?, Тю ні фіга не зрозуміло. Де вибиті зуби?

Такого МАХАЧА Верховна Рада давно не бачила!

Gepostet von Якобчук Андрій am Mittwoch, 11. Dezember 2019

“Бійка на засіданні комітету Ради з питань аграрної та земельної політики. Виявилося, що побилися нардепи” Слуги народу “і екс-нардепи” Свободи “(їх тепер можна називати старим-добрим словом” активісти“).

З боку “Свободи” в бійці брали Едуард Леонов і Ігор Мірошниченко. Їх легко впізнати по зачісках та нафталіновому запаху минулого. Який відчувається навіть через це відео“, – йдеться в повідомленні каналу.

Раніше в парламенті трохи поштовхалися «слуга народу» Микола Тищенко та представник ОПЗЖ Микола Скорик. Це була перша бійка в новому парламенті.

Також недавно, на засіданні Ради бійку влаштували двоє “слуг”. Двоє нардепів від “Слуги народу” побилися на ранковому засіданні Верховної Ради 5 грудня.

Депутат Бужанський накинувся на Лероса нібито через те, що той образив в чаті депутата від “Слуги народу” Ірину Верещук.

Пізніше це підтвердила сама Верещук. Вона заявила, що вимагає публічного вибачення від свого колеги з фракції Гео Лероса за образи на її адресу у внутрішньому чаті фракції.

Джерело.

Close