facebook

П’яний священик за кермом: Жахлива аварія сколихнула Львівщину. Не перевищуйте швидкість!

Дорожньо-транспортна пригода сталася у вівторок, 10 грудня на трасі Львів-Самбір-Ужгород. Про ДТП першою у Facebook повідомила місцева мешканка Галина Когут, близько 20-ї години вечора біля с. Розлуч відбулося зіткнення мікроавтобуса та позашляховика. Водій джипа загинув на місці події. Інших учасників ДТП госпіталізували.

 

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління ДСНС Львівщини, 12 грудня о 19:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу с. Розлуч Турківського району відбулось зіткнення автомобілів Mercedes-Sprinter та Ssang Yong Rexton.

«Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій автомобіля Ssang Yong Rexton, 1960 року народження, загинув на місці події. Також внаслідок ДТП травми отримали водій та пасажир автомобіля Mercedes-Sprinter, чоловіків 1984 та 1992 років народження та пасажира автомобіля Ssang Yong Rexton, 1991 року народження. Постраждалих із травмами різного ступеня важкості госпіталізували в Турківську центральну району лікарню», – повідомили у відділі комунікації ГУ ДСНС Львівщини.

Рятувальники за допомогою гідравлічних ножиць провели роботи по деблокуванню загиблого водія з автомобіля.

Загиблий 59-річний священик о. Казимир із с. Бориня. Також інформація про те, що загиблий був місцевим священиком, є під дописом Галини Когут.

Також є дописи користувачів, у яких зазначено, що загиблий перебував у стані алкогольного сп’яніння. Проте у поліції Львівщини цієї інформації не підтвердили, зазначивши лише, що поліція з’ясовує причини та обставини ДТП, призначені експертизи.

 

Джерело.

Close