facebook

Озвучено ціну на газ для населення в січні

Споживачі, які хочуть купувати газ за фіксованою ціною з 1 січня 2020 року до кінця сезону, не повинні нікуди звертатися або вносити передоплату.

 


Ціна на газ для населення в січні-2020 становитиме 5,5 гривень за кубометр (без ПДВ і націнок газзбутів, які для кожного регіону різні), пише в п’ятницю, 13 грудня, прес-центр Нафтогазу.

Вказана ціна на 12% менша, ніж у січні 2019 року.

“Ця ціна збігається з квартальною гарантованою ціною, яку Нафтогаз запропонував усім захищеним споживачам на період із січня до квітня 2020 року.

Споживачам, які хочуть отримувати газ за ціною, яка буде змінюватися щомісяця до кінця опалювального сезону в залежності від ринкових обставин, необхідно з 10 до 24 грудня звернутися до своїх регіональних збутових компаній”, – йдеться в повідомленні.

Споживачі, які хочуть купувати газ за фіксованою ціною з 1 січня 2020 року до кінця сезону, не повинні нікуди звертатися або вносити передоплату – для них з 1 січня автоматично почне діяти гарантована ціна.

З 1 травня 2020 року ціни на газ для населення будуть повністю ринковими.

Як повідомлялося, Нафтогаз знизив ціну природного газу для промислових споживачів і установ, що фінансуються з державного бюджету, на січень 2020 року.

Джерело.

Close