facebook

Для субсідіантів все зміниться! У Зеленського приголомшили радикальним рішенням: “Ми точно зможемо…”

У команді у Володимира Зеленського заявили, що список субсидіантів може збільшитися

Представник президента Володимира Зеленського в українському парламенті Андрій Герус повідомив, що незабаром планується розширити кількість субсидій для пенсіонерів.

Як зазначив соратник гаранта, зараз проводиться аналіз, як можна змінити критерії для того, щоб люди, якы потребують, змогли отримувати субсидії, пише РБК-Україна. За оцінками Геруса, мова йде про додатковий один мільйон сімей, яким точно може надаватися відповідна допомога. Зокрема, це торкнеться і пенсіонерів, яким виповнилося більше 70 років.

Відзначимо, на сьогодні відомо, що кожен восьмий українець отримує субсидію. У цьому році фінансування за рахунок держави скоротилося, тому багато українців не отримають допомоги на оплату комуналки.

Зокрема, загальний прибуток потрібно розділити на всіх жителів квартири (будинку) і обчислити таким чином, середній дохід на одного члена сім’ї. Далі слід розділити суму на прожитковий мінімум в залежності від опалювального сезону (з 1 жовтня по 30 квітня) або неопалюваного періоду (з 1 травня по 30 вересня). Після цього, потрібно ще раз розділити на коефіцієнт 2 і помножити на 15. Так можна дізнатися обов’язковий відсоток платежу.

Джерело.

Close