facebook

“Краш, очей не відвести. Познайомитись би”: Тіна Кароль захопилася українськими захисниками. На одного вона навіть “кинула око” (фото)

“Краш, очей не відвести. Познайомитись би”: Тіна Кароль захопилася українськими захисниками. На одного вона навіть “кинула око”.

Красуня Тіна Кароль накинула оком на воїна ЗСУ: “Познайомитись би”

Тіну Кароль зацікавив український захисник
Зараз українські військовослужбовці найзавидніші наречені, адже чимало красунь ладні чи не завтра вийти за них заміж. На одного з українських захисників поклала око і співачка та справжня українська поп-діва Тіна Кароль.

Кадрами з українським захисником Тіна Кароль поділилася на своїй особистій сторінці в Instagram, у розділі stories.

На опублікованих Кароль кадрах видно, як військовий палить, а на фоні чутно сильні вuбухи, однак це його ні трошки не хвилює, адже він нарешті присів аби перепочити. Український захисник зацікавив Тіну Кароль, знаменитість зазначила що він нього просто не можна відвести очей.

До того ж він настільки сподобався Тіні Кароль, що співачка не проти була б з ним познайомитися та продовжити спілкування. Окрім цього знаменитість зазначила, що українські хлопці – найкращі для шлюбу.

“Краш, очей не відвести. Познайомитись би. Наші захисники найкращі хлопці до шлюбу”, – зазначила Тіна Кароль під опублікованими кадрами з українським військовослужбовцем в Instagram.

 

Джерело.

Close