facebook

Внаслідок обстрілу Харкова 26 травня загuнулu батько із немовлям, мати — у тяжкому стані

Внаслідок обстрілу Харкова 26 травня загинуло 5-місячне немовля та його батько. Матір дитини ушпиталили у тяжкому стані.

Про це ввечері 27 травня повідомив голова Нацполіції Ігор Клименко.

“Коли почався обстріл, на вулиці гуляла молода сім’я: дружина та чоловік, у якого на руках було 5-тимісячне маля. Чоловік помер одразу, жінку в тяжкому стані госпіталізували. Згодом поліцейські знайшли й тіло дитини. Малюка з рук батька вибуховою хвилею відкинуло вгору на дах під’їзду”, — написав Клименко.

На місці події кореспондент Суспільного зустрів знайомого родини, який розшукував немовля.

“Жінка працювала тут, чоловік з дитиною приїхав її забирати. На руках у чоловіка був малюк. Жінка у лікарні, чоловік не знаємо де, про дитину нічого не знаю, ніхто не знає, що він був з ними. В машині дивилися, не має дитини. Чоловік був у чорних шортах та футболці. Дружина поранена, сказала, що нібито він помер у неї на очах. Намагаємося знайти”, — розказав Суспільному на місці обстрілу знайомий родини.

Кількість загиблих внаслідок обстрілів у Харкові 26 травня збільшилася до 8 людей, 17 поранені. За словами голови поліції Харківщини Володимира Тимошка, попередньо відомо, що углиб Харкова окупанти гатили з гаубиць.

У прокуратурі Харківської області повідомили, що обстріл розслідують як порушення законів та звичаїв війни, поєднане з умисним вбивством.

Джерело.

Close