facebook

“Росія захоче “віддати” нам, за те, що ми показали всім, яка вона – друга армія світу: Подоляк спрогнозував, що буде творити РФ

“Росія захоче “віддати” нам, за те, що ми показали всім, яка вона – друга армія світу, – Подоляк спрогнозував, що буде творити РФ після нашої перемоги.

У разі нашої перемоги може початися Третя світова війна, оскільки принижені росіяни захочуть довести, що вони мовляв дійсно “друга армія” світу.

Після поразки РФ у війни проти України ревaншuзм Кремля буде тільки “набухати”.
Про це заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк в ефірі телемарафону.

“Коли Росія програє, то рeваншuзм, шовiнізм російський будуть тільки набухати. Будуть ставати все більшими та масштабнішими. І війна третя світова, якої вони так бояться, точно буде. Тому що Росія буде нас нeнaвидiти значно більше. Тому що ми принизили їх. Ми довели, що це не друга армія у світі. І вони захочуть “віддати” нам”, – заявив він.

За його словами, інтенсивні бої пов’язані з наміром РФ забрати частину територій. Зараз Росія зібрала достатньо ресурсів на сході Україні і поставила на кін усе, що було.

“Вони хочуть забрати хоча б частину нашої території. І тому там йдуть дуже інтенсивні бойові дії. Сьогодні говорити про те, що можна домовитися про якийсь договір, юридично, який фіксуватиме підсумки війни, неможливо. Паралельно з цим іде дипломатична робота на рівні політичних радників з точки зору, а які гарантії після війни”, – сказав Подоляк.

Фото – скріншот з відео

Джерело.

Close