facebook

“Його бій закінчився на високій ноті, з Україною в серці”: Провели в останню путь військового, який 10 років служив в ЗСУ

У Тернополі провели в останню путь молодого Героя Кондратюка Ярослава Сергійовича, який загинув від артилерійського обстрілу під Запоріжжям, захищаючи Україну від російсьаких окупантів. Рідні Ярослава зазначають, що його бій закінчився на високій ноті, з Україною в серці. Загалом Ярослав віддав 10 років свого життя службі в ЗСУ.

Про загибель Ярослава повідомляє міський голова Тернополя Сергій Надал.

“Сумна трагічна звістка прийшла і до нашої родини… Ворожа куля не оминула і нашого Ярослава Кондратюка, який воював у ЗСУ з 2012 року. Він, як і багато наших хлопців віддав своє життя за вільну Україну… за мир у світі! Він воював у самих гарячих точках, куди посилали його 128 бригаду! І ось їх там… на одного стало менше, вчора 21 травня 2022… Його бій закінчився на високій ноті, з Україною в серці. Він покинув цей світ, ще не маючи своїх дітей, але віддав життя за наших малюків і їх майбутнє! За наше МАЙБУТНЄ! Він пішов з честю, гідно, безстрашно, як Великий Син Свого Народу! Славчику, дорогий наш, ти завжди будеш жити у наших серцях, бо Герої не вмирають. Низько вклоняємося нашому патріоту – Сину України і Його БАТЬКАМ. ВІН- гордість нашого роду!
А ми мусимо це пережити і витримати його цей останній, і найважчий бій…- це наш хрест! СЛАВА УКРАЇНІ” – пише про загиблого Oksana Goisan.

Джерело.

Close