facebook

Дантеса не дає спокою про нове “кохання”. Вони вкотре підловили парочку разом: здається, молоді вже нічого не приховують (фото)

Фанатам Дантеса не дає спокою його нове “кохання”. Вони вкотре підловили парочку разом: здається, молоді люди вже нічого не приховують.

Володимир Дантес і Даша Кацуріна все більше підігрівають інтерес своїх шанувальників у соціальних мережах спільним проведенням часу.

Чутки про роман Володимира Дантеса з екс-дружиною нового хлопця Наді Дорофєєвої з’явилися в Мережі відразу після того, як співак неоднозначно привітав Дашу Кацуріну з днем народження.
У соціальних мережах фанати стали уважніше стежити за дівчиною та музикантом, щоб знайти докази їхніх стосунків. Тільки ось Даша та Вова, схоже, нічого особливо приховувати і не збираються.

Останнім часом пара стала часто з’являтися в Instastories один в одного. Хоч і не відкрито, але Дантес і Кацуріна демонструють публіці, що проводять дозвілля разом.

Так, наприклад, сьогодні Даша запостила у себе в акаунті історію, де вона та таємничий хлопець разом готують печиво. У незнайомці всі відразу ж дізналися Дантеса з татуювання на руці.

У наступних історіях Даша і Вова разом вирушили садити рослини. На фото з квіткою Кацуріна знову показала лише руку Дантеса.

Не виключено, що співак та екс-дружина ресторатора дражнять публіку своїми натяками на стосунки. Але фанати не втрачають надію на нову пару.

 

Джерело.

Close