facebook

Стосунків із чоловіком, який живе і працює у РФ, українська співачка, актриса і волонтерка Мейхер не коментує

Стосунків із чоловіком, який живе і працює у РФ, українська співачка, актриса і волонтерка Мейхер не коментує. Сам чоловік Надії Мейхер, російський бізнесмен Уржумцев поділився: “Ми 23 лютого багато чого думали, потім зрозуміли, що краще не думати про майбутнє”.

Стосунків із чоловіком, який живе і працює у РФ, українська спіачка Надія Мейхер поки що не коментує. Але мовчання порушив сам її чоловік.

Чоловік української артистки і дизайнерки Надії Мейхер, гендиректор російської компанії Melon Fashion Group Михайло Уржумцев в інтерв’ю, яке опублікували на YouTube-каналі “Сделано – предприимчивый подкаст” висловився про те, як російська агресія проти України вплине на його бізнес у РФ.

“Ми 23 лютого багато чого думали, і у компанії зокрема, а потім зрозуміли, що краще навіть не думати про майбутнє”, – сказав він.
Уржумцев, дружина якого розвиває в Україні власний бренд жіночого одягу, заявив, що до осені його магазини у РФ, які торгують одягом, будуть заповнені товаром, і все буде нормально.

Чоловік Мейхер в цьому інтерв’ю називав війну РФ проти України “подіями, що відбуваються”, уникаючи засудження або підтримки російської агресії.

Історія їхнього кохання: Мейхер вийшла заміж за Уржумцева у 2014 році. Офіс компанії Melon Fashion Group розташований у Санкт-Петербурзі. Компанія розвиває бренди Zarina, Love Republic, Befree і Sela.

Співачка і актриса Надія Мейхер в Україні розвиває власний бренд одягу Meiher by Meiher.

Після нападу РФ артистка виступила на підтримку України і займається волонтерською діяльністю. Стосунків із чоловіком, який живе і працює у РФ, Мейхер не коментує.

 

Джерело.

Close