facebook

Нардеп-зрадник вижив унаслідок вибуху у Херсоні: тепер згадав про громадянство України

Колаборант, звичайно, звинуватив у всьому українські спецслужби

Інформація про спробу ліквідації зрадника-нардепа Олексія Ковальова, автомобіль якого підірвали 22 червня в тимчасово окупованому Херсоні, підтвердилась. Колаборант записав відеозвернення з лікарняного ліжка й звинуватив у всьому Україну та наші спецслужби.

Про це у четвер, 30 червня, повідомив активіст Сергій Стерненко у власному Telegram-каналі.

На кадрах Ковальов каже, що він громадянин України і його зовсім не бентежить той факт, що він перейшов на бік російських окупантів й веде колабораційну діяльність на території тимчасово окупованого Херсону.

“Стосовно мене була скоєна диверсія. Спецслужбами України стосовно громадянина України. Я живий і здоровий, планую приступити до своїх прямих обов’язків з понеділка. Мене не залякали і я планую залишатися з людьми, працювати на своєму виборчому окрузі до завершення моїх повноважень у 2023 році”, — заявив нардеп-зрадник.

Нагадаємо, що одразу після вибуху автомобіля Ковальова з’явилася інформація, що нардеп-зрадник загинув. Про це повідомляв його колишній колега, нардеп Євген Шевченко, однак підтвердження його слова не мали. При цьому було опубліковано відео огляду автомобіля колаборанта Ковальова після вибуху.

 

Джерело.

Close