facebook

“Бумеранг повернеться”: Зібров розповів, коли і чому плакав через зрадницю Повалій

Український співак Павло Зібров розповів, що плакав через зраду колеги, яка живе в РФ Таїсії Повалій. За його словами, це сталося, коли вона виступала у Кремлі на концерті до Дня перемоги з “Піснею про рушник”.

Він наголосив, що це сором і заявив, що зірка вже стала не українською співачкою, наш народ її викреслив. Також Зібров упевнений, що все повернеться бумерангом.

Про це він розповів в інтерв’ю програми “Зірковий шлях”. Співак вважає, що Кремлю мати народну артистку Україну та депутата Верховної Ради від “Партії регіонів” і показувати Росії, що вона її підтримує, дуже вигідно.

“Ми сиділи та плакали просто від того сорому. Її там підгодували просто. Вона давно там, її нічого не з’єднує з Україною. Бумеранг повернеться, Повалій, ти не українська співачка! Все, тебе викреслили радіо та телебачення, тебе український народ викинув зі свого серця. І ти це заслужила. Ти доросла. Разом зі своїм Ігорьком Ліхутою ти зробила свій вибір”, – заявив Зібров.

Також він підкреслив, що зовсім не хоче говорити про колегу і заявив, що для нього та всієї його родини Повалій немає.

Зірка вважає, що з такими, як вона, потрібно ставити питання “руба” і насамперед забрати звання “Народної артистки України” та відібрати український паспорт.

Джерело.

Close