facebook

“Сонячна” дитина стала Янголом: російська ракета вбuла 4-річну дівчинку в центрі Вінниці

У четвер, 14 липня, опівдні російські ракети вибухнули в центрі Вінниці. За попередніми даними, загинуло 23 людини. Серед них чотирирічна дівчинка на ім’я Ліза, яка разом з мамою йшла на заняття. Мамі Ірині вибухом відірвало ногу, зараз вона в лікарні, медики борються за її життя.

Ракети вбили понад двадцять осіб
Відео у сторіз Ірини в Instagram ще тільки набирало перегляди, коли її чотирирічна донька Ліза вже стала янголом. А покалічена вибухом російської ракети Ірина була у лікарні №2 у Вінниці. Жінці відірвало частину ноги, яка так і залишилася лежати на дорозі поряд із загиблою дитиною.

Російські пабліки в соцмережах відразу почали повідомляти, що російські ракети нібито потрапили у військові цілі. Насправді вони вибухнули в центрі міста, на парковці біля Будинку побуту, де гуляли чи йшли у справах мешканці міста. Величезний чорний стовп диму здійнявся в небо. За останньою інформацією, загинуло двадцять три людини, троє з них – діти. Ще 90 людей – поранено.

Постраждала Ірина виявилася блогеркою. Жінка знімала відео та розповідала про розвиток своєї “сонячної” дівчинки. Вона писала про те, що є мамою особливої дитини, із синдромом Дауна.

Ірина вела блог про доньку
Жінка описувала свою історію. Про те, що в них може народитися дитина з проблемами зі здоров’ям, вони з чоловіком дізналися на 13-му тижні вагітності. Аналізи показали підвищені ТВП (2,7). На 18 тижні підтвердилося, що у малюка може бути вада серця. Також лікарі сказали, що можуть бути патології.

Майбутні батьки об’їздили лікарів, УЗДистів, кожен говорив про різні діагнози, але всі сходилися на пороці серця. Про синдром Дауна говорили 50 на 50. До 22 тижня жінку вмовляли зробити аборт, лікарі навіть наполягали на цьому в твердій формі.

Але батьки вирішили народжувати.

Сама Ірина із Вінниці, але з чоловіком жила у Києві. Проте трохи більше двох років тому подружжя розлучилося і жінка з донькою повернулися до мами у Вінницю. Донька продовжувала часто бачитись із татом, він теж займався її вихованням.

Ірина вела блог про розвиток своєї “сонячної” доньки, спілкувалася з батьками таких же дітей та була популярною. Має понад 5 тисяч підписників.

Зараз її друзі дуже переживають, щоб Ірина вижила і змогла пережити таку величезну трагедію, як смерть єдиної дитини, яку серед білого дня в центрі Вінниці вбила російська ракета. Російські пропагандисти продовжують наполягати на постановці та ударах по військових об’єктах.

Джерело.

Close