facebook

Шановні, вбuвайте в собі «руській мір». Олексій Дурнєв

Шановні, вбuвайте в собі «руській мір».



Ця концепція просочена гнuллю, лицемірством та насuльством. Ви це чудово знаєте. І щоб назавжди відмахнутися від «руського міра», нам замало перемогти оpκів та обрізати усі контакти з ru$нею. Нам треба викорчувати його з себе.

Як це зробити? Початок логічний: відмовитись від усього російського, перейти на українську мову та підтримувати власну культуру. Потім робити маленькі, але системні кроки в бік кращого себе.

Будьте доброзичливими. Вітайтеся з колегами у громадському транспорті, спортзалі та супермаркетах. Не кидайте недопалки. Допомагайте оточуючим у дрібницях. Просто посміхайтесь людям. Ру$nю закордоном завжди видають насуплені брови та невдоволення. А нас – жовто-блакитне серце на сорочці та зацікавленість.

Знайдіть собі інтелігентне хобі: читайте книжки, ходіть у театр та на виставки, слухайте наукові підкасти. Українці – всебічно розвинуті, тому їх дуже важко завербувати. Ми пишемо нову історію, поки ru$nя пише доноси. Ми мислимо стратегічно, поки «російськомирці» хочуть урвати ситуативну вигоду, крадучи наші унітази.

Вивчайте іноземну мову. Дивіться Netflix в оригиналі з субтитрами. Не слухайте російську музику та не дивіться їх шоу – це контент для бuдла з берегів волги, воно нас не стосується, хай пливе собі. Навіть палицею у це не тикайте, огидно.

Давайте домовимось, що ми – європейська нація і маємо поводитись відповідно. А наші північні сусіди – це нащадки дикунів, які й досі полюбляють обвішатись хутром та золотом, щоб з одного боку демонструвати свої статки, а з іншого – легко було тікати, забравши все найцінніше.

Між нами прірва, яку ми маємо розширити до розмірів чорної діри. У наших силах це зробити дуже швидко. Достатньо щодня працювати над собою.

Олексій Дурнєв, Instagram

Джерело.

Close