facebook

Екстрасенс назвав області, які загарбники закидають ракетами вже скоро

За словами Романа Шептицького, ворог діє хаотично.

Екстрасенс Роман Шептицький назвав міста та області, над якими нависла небезпека. За його словами, російська армія буде мститися за всі поразки.

“Ворог мститиме нам за кожну поразку. Тому є реальна загроза замінувань, терактів. Це найбільше стосуватиметься західної України – Хмельницька область, Львівська, Рівненська, Івано-Франківська. Також під загрозою Вінницька, Полтавська області і Київ. Північ України також може страждатиме від обстрілів. Треба бути обережними зараз на кожному кроці. Ворог діє хаотично, тому ми напевно не можемо знати, де вони “гахнуть” цього разу”, – сказав Шептицький в інтерв’ю УНІАН.

Він додав, що Росія нападатиме на Україну доти, поки вона зможе накопичувати ресурс.

“Ми бачимо, що Росія періодично призупиняє війну, накопичує ресурс, а потім знову нападає. Я розумію, що вони робитимуть це доти, поки зможуть накопичувати цей ресурс. Ймовірно, до кінця року. Проте у них немає ресурсів, щоб йти на північні області знову і на Київ у тому числі. Вони, звичайно, очікували це від Білорусі, але вона не піде на нас. Складається враження, що Лукашенко чекає поки виграє Україна, аби потім зайняти більш нейтральну позицію”, – додав експерт.

Джерело.

Close