facebook

Максим Галкін та Алла Пугачова висміяли путіністів Мілонова та Міхалкова

Подружжя Максим Галкін та Алла Пугачова поставили на місце пропагандистів.

Гуморист Максим Галкін та співачка Алла Пугачова не підтримали війну в Україні, через що в Росії почалася активна “відміна” подружжя. Однак терпіти образи зіркова пара не звикла і почала давати відсіч путіністам.

На своїй сторінці в Instagram Галкін поділився декількома фрагментами відео, що були показані на федеральних каналах у РФ. На них гумориста та співачку намагалися висміяти у “КВК” та на політичних ток-шоу. Так, на відео пропагандист Віталій Мілонов закликав не впускати “гидотного тушкана” Галкіна до Росії та “пнути під його жовту попу в штанях”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Максим Галкин (@maxgalkinru)

Гуморист теж знайшов, чим зачепити політика.

“Щось придворний кріпосний театр здає позиції. У Мілонова стендап зачьотніший, несподівані образи, хоча тему “попи” до кінця не розкрив, його манить моя чи будь-яка гумова?” – одразу ж висміяв Мілонова Галкін.

А ось Алла Борисівна відповіла на критику з боку одіозного режисера Микити Міхалкова, який назвав співачку та її чоловіка “зрадниками”. У Instаgram Пугачова опублікувала фрагмент з фільму режисера “Раба кохання”, де головна героїня промовляє: “Панове, ви – звірі! Панове, ви будете прокляті своєю країною, солдати!”.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений ALLA PUGACHEVA (@alla_orfey)

“Чудовий фільм! Чудовий режисер! Куди ж зникла чудова людина Микита Сергійович Міхалков?” – під відео тонко висміяла режисера Пугачова.

 

Джерело.

Close