facebook

“Скучкувалися як отара овець і гамселять в повітря”: Тік-Ток війська Кадирова зняли нове відео і насмішили мережу

Російські військові і далі продовжують ганьбитися. Цього разу знову прославилися бійці Кадирова, яких тепер називають Тік-Ток військами, через те, що вони знімають більше відео, а ніж насправді воюють.

Тепер до своїх відео вони додали драматизму з пораненнями. Перебуваючи під натиском ЗСУ, вони все одно не забувають про лайки в Мережі. Відео наляканих кадирівців, які воюють із повітрям, виклав радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

“Дон-донівські вівці збилися в отару під вогнем ЗСУ, але, як і раніше, стріляють у повітря і знімають TikTok. Просто к*нчені ідіоти“, – не добираючи слів, прокоментував побачене радник містра МВС.

На відео видно, як підрозділ кадирівців заховався в окопах, а десь неподалік йде бій. На передньому плані поранений в пах вояка позує на відео. Його товариші тим часом гатять з автомата з окопа в повітря однією рукою, не цілячись і дивлячись не в напрямку пострілів, а в кадр.

Ось саме відео:

Варто зазначити, що ролики кадирівців різко змінилися. Спочатку вони знімали відео на яких атакують українські позиції і їздять на бронетехніці, то тепер вони знімають відео зі своїми пораненими бійцями і те, як переховуються в окопах. Мабуть, щось пішло не по плану.

Джерело.

Close